perjantai 29. kesäkuuta 2012

Turvantalon avoimet ovet kiinnostivat

Turvantalossa järjestettiin avoimet ovet Pellavamarkkinapäivänä 16.6.2012. Päivän aikana markkinajuna ajoi markkina-alueena pääasiallisesti toimineen Hakkalan koulun ja Turvantalon väliä. Markkinajunan kyydissä matka taittui mukavasti läpi keskustaajaman.

Turvantalossa kävijöitä kiinnostivat erityisesti Turvantalon historia ja omistuspohjassa vuoden 2012 alussa tapahtuneet muutokset. Keskusteluissa tulivat esiin myös kevään 2012 aikana tehdyt perusparannukset sekä kalusteiden muutokset. Talon varustetaso todettiin monipuoliseksi ja toimivaksi 100-200 hengen juhlissakin. Yleinen tyytyväisyys Turvantalon tämän hetkiseen tilaan tuli monessakin mielessä esiin.

Keskusteluissa kerrottiin myös Lammin Turvantalo Oy:n juuri alkaneesta uudesta osakeannista. Sen mukaan osakkeita voi merkitä 16.6.-27.7.2012 välisenä aikana. Merkinnän voi suorittaa Lammin Säästöpankin ja Lammin Osuuspankin Lammin konttoreissa tai www.turvantalo.fi -sivujen kautta.

Jossain vaiheessa iltapäivällä Turvantalon vanhan flyygelin ääreen istahti talossa vieraillut lammilainen Petteri Rautavirta, joka ilahdutti musiikillaan myös muita talossa kävijöitä.

Turvantaloa olivat esittelemässä aamupäivän aikana Timo Virtanen, Pauli Hirviniemi ja Marja Numminen sekä iltapäivällä Sirkka Välivehmas, Eila Rokkila, Timo Myyryläinen ja Matti Siivonen.

HELENA HIRVINIEMI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti