perjantai 13. heinäkuuta 2012

Turvantalo aiheena moniin huomionosoituksiin

Vuoden 2011 lammilaiseksi valittu toimitusjohtaja Timo Virtanen on paneutunut perusteellisesti  Turvantalon kiinteistön ostamiseen Hämeenlinnan kaupungilta sekä Lammin Turvantalo Oy:n perustamiseen. Yhtiö omistaa ja ylläpitää nyt kiinteistöä ja huolehtii sen vuokrauksesta sekä muista käytännön toimista.

Lammin kulttuuriviikon toimikunta on 29.11.2011 todennut edellä mainitun valinnan kiitoksena Timo Virtasen työstä Lammin alueen ja lammilaisten hyväksi. Julkistamistilaisuudessa puhunut Tarja Mattila totesi, että Timo Virtanen on tehnyt Turvantalon eteen paljon työtä. Hän on ollut suunnittelemassa Turvantalolle uutta rahoitusta ja uutta elämää. Turvantalo on ollut alun perin lammilaisten yhteisöjen ja yksityisten henkilöiden muodostama osakeyhtiö. Nyt ympyrä on sulkeutunut ja samanlainen lammilaisten muodostama osakeyhtiö on huolehtimassa Turvantalosta jatkossa.

Myös Lions Club Lammi on halunnut tukea Turvantalo-projektia kohdentamalla vuoden 2011 kulttuuripalkinnon tälle hankkeelle. Klubin sihteerin Rauno Konttilan mukaan kulttuuripalkinto on annettu flyygelin kunnostamiseen ja hankkimalla Lammin Turvantalo Oy:n osakkeita 500 eurolla.

Samoin Lammin Rotaryklubi on kevään 2012 aikana valinnut Keski-Hämeen kehittäjäksi toimitusjohtaja Timo Virtasen. Klubin edustajan Paavo Kuisman mukaan merkittävin peruste valinnalle oli Timo Virtasen lähes ratkaiseva toiminta järjestelyissä, joissa Turvantalo palasi lammilaisten omistukseen ja käyttöön. Hänellä on merkittävä osuus perustetun Lammin Turvantalo Oy:n osakemerkinnän organisoinnissa. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana hän on antamassa lähes päivittäin korvaamattoman panoksensa Turvantalon uuden tulemisen ja uusien toimintamuotojen vakiinnuttamisessa.
Perustamansa ja omistamansa Tili- ja Yrityspalvelu Timo Virtanen & Kumppanit Oy:n kautta Timo Virtanen on tuottanut alueemme yrityksille erilaisia taloushallinnon ja yrityssuunnittelun palveluita lähes kolmen vuosikymmenen ajan edistäen myös tällä tavoin Lammin Rotaryklubin toiminta-alueen elinkeinotoimintaa.
Vuodesta 1990 alkaen lähes vuosittain valittu Keski-Hämeen kehittäjä voi olla henkilö, yritys tai yhteisö, joka on merkittävällä ja näkyvällä tavalla edistänyt klubin toimialueella (Hämeenkosken kunta sekä entiset Hauhon, Lammin ja Tuuloksen kunnat) taloudellista, yhteiskunnallista tai muuta kansalaistoiminnan aktiivisuutta ja yritystoimintaa sekä muutoin tuonut alueelle näkyvyyttä. Merkiksi valinnasta Keski-Hämeen kehittäjä saa Keski-Häme ­lehden sekä Kukkatalo Seppo Kouhian ja Lammin Kotileipomon lahjoittaman kiertopalkinnon.
Timo Virtanen on kiitollinen Turvantalo-hankkeen saamista huomionosoituksista. Hän haluaa kuitenkin jakaa saadun julkisen tunnustuksen monien muiden hankkeeseen osallistuneiden kanssa.
 HELENA HIRVINIEMI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti