keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Turvantalo - yhteinen olohuoneemme

Turvantalosta on viime kuukausien aikana rakennettu lammilaisten omaa olohuonetta. Taloa on peruskorjattu ja sen varustetasoa on parannettu mm. kaluste- ja astiastohankinnoin. Samalla tilojen viihtyisyyttä ja helppokäyttöisyyttä on pystytty kohentamaan.

Tilojen varaustilanne osoittaa, että Turvantalosta ollaan hyvää vauhtia saamassa tämä lammilaisten oma olohuone. Juhlatilassa järjestetään perhejuhlia - ristiäisiä, lakkiaisia, hääjuhlia ja syntymäpäiviä - ja lisäksi erilaisia virallisempia kokoontumisia. Turvantalosta on ensi kesälle tehty jo monia varauksia, joten kiirettä kannattaa pitää, jos mielii varata tilat tietylle viikonlopulle.

Hyvä näin, sillä talon käyttöastetta täytyy pystyä nostamaan talon käyttökustannusten peittämiseksi. Tärkeää on saada yhtiön talous sellaiseen tasapainoon, että samalla voidaan huolehtia myös talon kunnosta ja tarvittavista muutoksista ajan vaatimusten mukaisesti.

Talosta huolehtiminen kuuluu myös jokaiselle käyttäjälle. Turvantalon käytännön toimia hoitavat Timo Virtanen, Matti Siivonen ja Tarja Mattila korostavat sitä, että tiloista, kalustoista, astioista ja koriste-esineistä samoin kuin talon tekniikasta on jokaisen vuokraajan syytä huolehtia vastuullisesti. Näin on käytännössä tähän mennessä tapahtunutkin. Kiitos siitä kaikille käyttäjille!

Turvantalon käyttöön liittyvät ohjeet kootaan vielä syyskauden alussa yhteiseen kansioon, josta niitä on helppo lukea.

Turvantalon rappusilla olevista kukkaruukuista oli toinen rikkoutunut kesän alussa. Näistäkin vahingoista toivoisi ilmoitusta, että asia voidaan viipymättä korjata ja sen mahdollisesta korvaamisesta sopia.

Pidetään huolta Turvantalosta kuin omastamme ja tehdään siitä kaikkien lammilaisten yhteiseksi kokema olohuone. Näin tilat palvelevat käyttäjiään ja talo tuottaa yhteistä iloa!

HELENA HIRVINIEMI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti