perjantai 10. elokuuta 2012

Turvantalo sai uusia osakkaita ja lisää pääomaa

Lammin Turvantalo Oy toteutti toisen osakeantinsa kesä-heinäkuussa 2012. Uusi osakeanti järjestettiin yleisön pyynnöstä, koska moni asiasta kiinnostunut ei ehtinyt reagoida ensimmäisellä kerralla.

Anti sujui hienosti. Uusia osakkaita liittyi mukaan yhteensä 50 ja osakkaiden määrä on nyt kokonaisuudessaan 191. Osakkaista yksityishenkilöitä on 159, yhdistyksiä ja yhteisöjä 19 sekä yrityksiä 13. Yhtiön osakepääoma nousi 71 300 euroon.

Korkea osakepääoma mahdollistaa tilojen kehittämisen pitkällä tähtäyksellä. Kertyneillä varoilla yhtiö voi jatkaa lammilaisten omaksi, yhteiseksi olohuoneeksi nimetyn talon viihtyisyyden ja houkuttelevuuden parantamista.

On myös hienoa huomata, että osakkaiden joukossa on nyt paljon sekä entisiä lammilaisia että kesäasukkaita. Turvantalo toimii näin siteenä entiseen asuinpaikkaan ja auttaa kesäasukkaita kotiutumaan paikalliseen yhteisöön. Kaikki osakkaat ovat aina tervetulleita mukaan erilaisiin yleisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, joista tiedotetaan mm. Turvantalon nettisivuilla.

Turvantalon vuoden 2013 varauskalenteri täyttyy mukavaa vauhtia. Ensi kesän viikonlopuista onkin jo puolet varattu erilaisia perhejuhlia ja muita tapahtumia varten. Tästä on hyvä jatkaa!

TIMO VIRTANEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti