torstai 16. tammikuuta 2014

Turvantalo on löytänyt käyttäjänsä


Turvantalon toinen toimintavuosi on jo osoittanut, että talosta on muodostunut toimiva juhla- ja kokouspaikka. Käyttäjistä valtaosa on lammilaisia, mutta myös ulkopuoliset tahot ovat tulleet järjestämään talossa tilaisuuksiaan.

Vuonna 2013 Turvantalon juhlatiloissa järjestettiin kaikkiaan 108 tilaisuutta. Mukaan mahtui yritysten ja yhdistysten juhlahetkiä sekä monia perhejuhlia, kuten ylioppilas- ja syntymäpäiväjuhlia, häitä sekä muistotilaisuuksia. Juhlasali toimi myös isompien kokousten ja koulutustilaisuuksien pitopaikkana.

Turvantalon sisääntulokerroksen yhteydessä oleva yhdistystila oli käytössä 97 kertaa. Tila pystyttiin toistaiseksi antamaan yhdistysten käyttöön korvauksetta, koska Lammin Säästöpankki vastasi tilan vuokrasta kahden vuoden ajan. Tämä on ollut hyvä kädenojennus nimenomaan yhdistystoiminnalle, ja jatkoa tilojen sponsoroinnille toivotaan.

Turvantalo on tiloiltaan varsin kookas rakennus, jonka käyttökustannukset ovat merkittävä kuluerä vuosittain. Tiloja on nyt peruskorjattu ja teknisiä valmiuksia lisätty mm. asentamalla juhlakerrokseen ilmalämpöpumput.

Turvantalon ansiosta kulttuuritarjontaa paikkakunnalla on onnistunut lisäämään. Konsertteja on tarkoitus järjestää sekä omana tuotantona tai tiloja vuokraten.

Vuoden 2014 konserttikalenteri julkaistaan 8.2.2014 pidettävän 2-vuotisjuhlapäivän yhteydessä. Turvantalossa on tuolloin avoimet ovet klo 11-15 välisen ajan, jolloin taloon voi tutustua ja nauttia kahvia musiikillisten hetkien lomassa.

Tervetuloa Turvantaloon!

TIMO VIRTANEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti