tiistai 21. tammikuuta 2014

Näin Turvantalo valmistautuu ottamaan vastaan juhlijansa


Turvantalo on tilaratkaisuiltaan selkeä, mutta muuntumiskykyinen aina käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Juhlasaliin mahtuu parhaimmillaan istumaan lähes 200 vierasta. Pöytiin sijoitettaessa sopiva henkilömäärä on 130-150 henkeä. Toisaalta sali ei ”ääriään itke” eli se soveltuu henkilömäärältään myös pienempien tilaisuuksien pitopaikaksi.

Myös ravintolatila antaa mahdollisuuden järjestää vierasmäärältään pienempiä tilaisuuksia, esim. kaste- ja ylioppilasjuhlia.

Keittiö on laitteistoltaan ajanmukainen ja varusteiltaan sopiva myös ammattikäyttöön. Erityisesti kattaukseen ja ruoan tarjolle asettamiseen tarvittaviin astioihin on kiinnitetty paljon huomiota.

Käytössä on myös pöytäliinoja, kukkamaljakoita ja kynttiläalustoja erilaisiin tarkoituksiin.

Juhlasalissa on lisäksi ajanmukainen esitystekniikka sekä äänentoistoon tarvittava välineistö. Aivan viime aikoina on sekä juhlasaliin että ravintolatilaan asennettu ilmalämpöpumput, jotka erityisesti kesäaikaan takaavat sopivan viileät tilat.

Juhlien ja erilaisten muiden tilaisuuksien järjestäjien kanssa käydään läpi talon tilat ja varustetaso. Samoin käyttöön liittyvät säännöt esitellään niin, että sekä tilojen että laitteistojen ja astiastojen käyttö olisi turvallista ja mahdolliset vauriot voidaan estää.

Tilat luovutetaan käyttöön aina siistittyinä. Tilojen käyttöön liittyy, että vuokraajat laittavat juhlasaliin tuolit ja pöydät sekä asettavat ne takaisin tilaisuuden päätyttyä. Myös ruokasalin kalusto pitää palauttaa käyttöönottohetken mukaiseen järjestykseen. Tilojen siivouksesta sovitaan
aina erikseen.

Turvantalon toiseen kerrokseen johtava hissi on tarkoitettu vain liikuntarajoitteisten juhlavieraiden ja raskaampien tavaroiden kuljettamiseen. Käyttörajoitukset tulee erityisen huolella huomioida. Käytössä tulee noudattaa muutoinkin varovaisuutta.

Tilojen varaukset niin juhlatilojen kuin yhdistystilojenkin osalta on tehty mahdollisimman helpoiksi turvantalon omien nettisivujen kautta. Sivuilta voi aina tarkistaa myös tilojen muut varaukset.

Allekirjoittanut toimii Turvantalon emännöitsijänä. Minuun voi aina ottaa yhteyttä tilojen käyttöä koskevien tai muiden taloon liittyvien kysymysten kanssa. Välitän mielelläni kaiken kokemuksen antaman tiedon tilaisuuden järjestäjille auttaakseni tilaisuuden kaikenpuoliseen onnistumiseen. Jokaisen juhlan ja tilaisuuden erityispiirteet pyritään luonnollisesti ottamaan huomioon.

Lähden mukaan avoimin mielin myös Turvantalon tilojen uusien käyttöideoiden mahdollistamiseksi.

TARJA MATTILA, p. 0400 628 971


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti