perjantai 27. joulukuuta 2013

Turvantalolle valmisteilla konserttikalenteri 2014


Turvantalolla on saatu nauttia hienoista konserttihetkistä useaan otteeseen viimeisten parin vuoden aikana. Omien paikallisten ryhmien, Lammin Soittokunnan ja Lammin Laulun  ja Laulupoppoon konserttien lisäksi talossa on vieraillut valtakunnantason tunnettuja laulajia ja soittajia.

Konserttivierailut ovat tuoneet Lammille mm. Sibelius Celebrations-tuotantona Tuusulan Rantatiekvartetin sekä Vanaja Big Bandin konsertit. Turvantalon omaa tuotantoa ovat olleet Jorma Hynnisen ja Ilmari Räikkösen Merikanto-konsertti, Jorma Uotisen Ranskalainen ilta sekä Angelika Klasin, Seppo Hovin, Pentti Lasasen ja Pekka Sarmannon Tähtisumua-konsertti. Lisäksi Hämeenlinnan kaupunginorkesteri järjesti Turvantalossa Tangoa yläkoululaisille-konsertin. Tällöin kutsuttuina kuulijoina pääsivät Astor Piazzollan tangoista nauttimaan Hakkalan koulun yläkouluikäiset nuoret.

Konserttitoiminta sopiikin Turvantaloon hyvin, sillä juhlasaliin saadaan parhaimmillaan mahtumaan parisataa kuulijaa. Tärkeää on myös se, että Turvantalon akustiikka on saanut esiintyviltä taiteilijoilta kiitosta. Myös väliaikatarjoilujen järjestäminen on talon hyvän varustetason ansiosta helppoa ja järjestelyihin on löytynyt helposti vapaaehtoisvoimia.

Turvantalon hallitus valmisteleekin omaa konserttikalenteria jo ensi vuodeksi. Näin konserttitarjonnasta voitaisiin tiedottaa hyvissä ajoin ja kootusti mm. Turvantalon omilla nettisivuilla.

Tätä kirjoitettaessa on tiedossa kamarimusiikkikonsertti äitienpäivänä 11.5.2014 klo 17.00. Ohjelmassa erinomaiset Linda Hedlund, viulu ja Elisa Järvi, piano. Konsertin järjestää Sibelius Celebrations.

Lippuja konsertteihin on yleensä saatavana hyvissä ajoin ennen konserttia Lammin Säästöpankin ja Lammin Osuuspankin Lammin konttoreista.

Kannattaa seurata yksityiskohtaisempaa ilmoittelua!

HELENA HIRVINIEMI

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti