tiistai 8. syyskuuta 2015

Senioreiden syyskausi avattiin iloissa tunnelmissa

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ja Lammin seudun kansalliset seniorit järjestivät yhteiset syyskauden avajaiset Lammilla, Turvantalossa 3.9.2015. Näin tarjoutui tilaisuus mukavaan yhdessäoloon ja tutustumiseen toisiinsa. Mukana oli 140 iloista ikääntyjää.

Tervetulotoivotusten jälkeen nautittiin Tuuloksen pitäjänkokin Tarja Miettisen valmistama
lounas. Turvantalon 80-vuotisesta historiasta ja talon nykypäivästä kertoi mielenkiintoisella
tavalla kotiseutuneuvos Kaisu Koskue.
Yhdistysten puheenjohtajat,
oik. Ulla Murtonen Hämeenlinnasta
ja vas. Helena Hirviniemi Lammilta.

Keravalaisen Senior Shopin muotinäytös toi pukeutumisen piristystä päivään ja lisäksi saatiin käytännön tietoa ympäristöystävällisistä puhdistusaineista. Molempia tuotteita myytiin sisääntulokerroksessa.



Yleisö tuolitanssin tunnelmissa.
Päiväkahvin lomassa pidettiin arpajaiset, jotka kuuluvat tällaiseen yhdessäoloon. Sitten seurasikin hämeenlinnalaisvieraiden yllätysohjelma, tuolitanssi. Oikein saivat yleisönkin mukaan kopistelemaan kengillään ja hengailemaan käsillään musiikin tahdissa. Vastaavaa toimintaa toivottiin Lamminkin yhdistykseen.

Sakari ja Riku Silpola tarjosivat tahdin.
Lopuksi Sakari ja Riku Silpolan tanssimusiikki sai yleisön paritanssin pariin. Siinä tulikin vietettyä tovi päivätanssien vapauttavassa tunnelmassa.

Yhdessäolo päättyi lupauksiin siitä, että ensi syksynä tavataan samoissa merkeissä. Vielä ei vain tiedetä, että missä. Mutta aikaa on etsiä riittävän iso tila, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan.
Kanssakäyminen on aina elämää rikastuttava kokemus!

HELENA HIRVINIEMI                                                                                 Valokuvat: Leena Raivio 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti