lauantai 29. heinäkuuta 2017

Turvantalo tarjoaa sopivat puitteet juhlien järjestämiseen


Lammin Turvantalo on mainio paikka viettää elämänsä erilaisia juhlahetkiä. Talon varustetaso on parantunut ruoan valmistamiseen ja lämmittämiseen sekä kattaukseen liittyvien lisähankintojen myötä niin, että lopputulos on aina näyttävä ja tilaisuuden luonteeseen sopiva kokonaisuus.

Astiat ovat valkoista porsliinia ja kirkasta lasia, joten niihin on helppo tarvittaessa yhdistää perheen omia yksittäisiä esineitä. Näin syntyy persoonallisia ratkaisuja. Tilavarauksen yhteydessä varattavat liinat ovat siistit. Flyygeli on käytettävissä juhlasalissa, samoin esitystekniikkaan liittyvät laitteet. Tilan akustiikka on hyvä. Ruokailijoille saadaan pöytätilat neljässä pöytärivissä helposti noin 130-140 hengelle.

Tilavarauksen voi näppärästi hoitaa www.turvantalo.fi kautta. Sivuilta näkee myös tilojen varaustilanteen. Jos juhlat halutaan pitää tiettynä päivänä, on varaus syytä tehdä hyvissä ajoin.

Isompien tilaisuuksien yhteydessä voi juhlatilan varaukseen liittää sisääntulokerroksessa sijaitsevan yhdistystilan. Se toimii luontevasti juhlan luonteeseen sopivana lisä- tai erityistilana.

Kokemukset Turvantalon käytöstä juhlatilana puhuvat puolestaan. Meidänkin perheen osalta sekä tyttärien hääjuhlat että molempien vanhempien syntymäpäiväjuhlat on vietetty onnistuneesti Turvantalossa.

”Elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan se on joskus jopa juhlaa”. Niistä voi tehdä ikimuistoiset – luonnollisesti Lammin Turvantalossa!

 
Turvantalon kattauksen voi tehdä esim. Marimekkoliinoin.
Pöytäkukkien sijasta on käytetty Mariskooleja.

HELENA HIRVINIEMI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti